Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
Design, Engineering & Construction

Of het nu om een nieuwe custom-made trailer, een hoogwaardig nieuw interieur of een uniek decor gaat, ons ontwerpteam verwerkt de wildste ideeën tot realiseerbare maar vooral hanteerbare oplossingen. X3M werkt al jaren nauw samen met de meest ervaren en vooruitstrevende carrosserie-, decor- en interieurbouwers.


Met een eigen engineeringafdeling en fabricagefaciliteiten kunnen wij uw mobiele unit ontwerpen en bouwen, precies zoals u dat wenst. We maken hierbij gebruik van moderne technologie. Uw mobiele unit wordt ontworpen met behulp van de modernste 3D-CAD software. Met behulp van ons uitgebreide ERP-programma kan het logistieke proces van aanvraag tot aan de aflevering door u worden gevolgd.

Sound & Vision
Samen met haar opdrachtgevers zorgt X3M voor een performance op locatie die bezoekers trekt, bindt en raakt. Het is de bedoeling dat onze opdrachtgevers zich uitsluitend kunnen richten op hun doelgroep en op hun klanten. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid, om zonder zelf zichtbaar te zijn, onze opdrachtgever zo zichtbaar mogelijk te maken. Bij het faciliteren met beeld, licht en geluid is het dan ook onze zorg dat de performance optimaal overkomt bij het publiek. Om betrouwbaarheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met kwaliteitsmerken en professionele partijen.
Logistics
X3M beschikt over de meest uiteenlopende voertuigen, aanhangers en containers om transport door heel Europa (maar ook daarbuiten) te kunnen realiseren en waarborgen. Op diverse locaties in België & Nederland is opslag van promotiemateriaal, apparatuur en decorstukken mogelijk. X3M werkt samen met (logistieke) servicepartners in onder andere Azië, België, Duitsland, Groot Brittannië, Spanje, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland. Bij internationale roadshows doet X3M indien nodig een beroep op deze servicepartners en op hun faciliteiten. Zij bieden bijvoorbeeld ondersteuning bij logistieke uitdagingen, beperkingen door wet- en regelgevingen of bij het selecteren van geschikte event locaties. Hierdoor bent u gegarandeerd van optimale service tijdens uw (internationale) tournee.
Sales & Promotion

Een geslaagde marketing- of verkoopactie staat of valt met de mensen. Het gaat hierbij om zaken als professionaliteit, humor, chemie, attitude, discipline, punctualiteit en verzorging. X3M verzorgt desgewenst de werving- en selectie van promotiemedewerkers en levert interne trainingen om opdrachtgevers een optimaal resultaat te kunnen garanderen.

Location Scouts

Samen met onze opdrachtgevers selecteert en boekt X3M locaties en evenementen waar de gewenste doelgroep zich bevindt. Hiertoe beschikt X3M over een database met alle mogelijke locaties voorzien van relevante criteria om de selectie zo doeltreffend mogelijk te maken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat voor u de beste locaties te selecteren, indien vereist verzorgen wij eveneens de vergunnings- of ontheffingsaanvragen.

Tour Concepting
Heeft u tailor-made wensen?
Wij hebben de ideeën
Tour Concepting
Tour Management
U heeft graag alles tot in de puntjes voor u geregeld?
Tour Management
Truck Management
De roadshow is waar het om gaat;
wij kleden uw project volledig aan.
Truck Management