Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
Event InfoWheels Promotor

 

Stap achter ‘the wheel' van het grootste promotievoertuig in de categorie B-rijbewijzen.

 

U bepaalt zelf waar en wanneer u dit eenvoudig op te zetten, budgetvriendelijke, multifunctioneel promotievoertuig inzet. Event InfoWheels zijn de grootste promotievoertuigen waarmee iemand met een regulier rijbewijs zelf mag rijden (Europees rijbewijs categorie B). Dankzij het relatief grote formaat zijn deze voertuigen heel onderscheidend en opvallend!

 

Zelf rijden is budgetvriendelijk

Er is geen noodzaak om een professionele chauffeur in te huren. U kunt vrijwel iedereen, met een gewoon rijbewijs, achter het stuur van dit multifunctionele promotievoertuig laten plaatsnemen.

 

Uiterst eenvoudig op te stellen

Het duurt slechts vijf minuten om de Event InfoWheels operationeel te plaatsen, waardoor u en uw team meer tijd hebben voor communicatie met uw klant.

 

Multifunctioneel

Gebruik de Event InfoWheels als een mobiel consumenteninformatiecentrum of als een mobiele winkel. Open de deur aan de achter- en zijkant en onthul een makkelijk toegankelijke winkel- of tentoonstellingsruimte. Gebruik de Event InfoWheels voor uw specifieke mobiele marketing-, communicatie- of reclamebehoeften of als Pop-up winkel.

 

Efficiënt

Het is niet alleen de grootte en het ontwerp die de Event InfoWheels uniek maken, maar vooral het gebruiksgemak van het doordachte concept maakt de Event InfoWheels uniek. De Event InfoWheels zijn volledig self-supporting en milieuvriendelijk. De optionele combinatie van zonnepanelen en een extra groot accupakket garanderen voldoende, betrouwbare en milieuvriendelijke energie.

  • zelf rijden is kostenbesparen;
  • Volledig self-supporting stroomvoorziening;
  • 5 minuten opbouwtijd;
  • standaard ingericht met verkoopbalie, kleine pantry, kastenwand en besprekingsruimte voor twee personen;
  • te gebruiken als rijdend promotieobject, consumenteninformatiecentrum, Pop-up winkel… de Event InfoWheels is alles wat u nodig hebt!

 

 


 

 

 


 

 

 


 

Download PDF Factsheet

Download PDF Brochure