Deze website is niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. De website zal dan ook niet correct werken.
Update je browser of download een van de onderstaande browsers

Safari Firefox Chrome Explorer
Allerhande kooktruck stoomt Nederland klaar voor de feestdagen


 


 Chefkoks geven een maand lang kookdemonstraties door het hele land.


Omdat het bijna december is, rijdt dit jaar voor het eerst een Allerhande kooktruck door Nederland. Een team van chefkoks geeft gratis kookdemonstraties en leert thuiskoks om de lekkerste recepten, ook vleesgerechten, uit de Allerhande feesteditie te bereiden. Bezoekers van de feestelijk ingerichte kooktruck stappen letterlijk de Allerhande binnen, het magazine dat elk jaar meer dan vier miljoen Nederlanders inspiratie biedt voor de feestmaand. De kooktruck doet vervolgens een maand lang verschillende steden en dorpen aan om kookinspiratie voor de feestdagen te bieden. Op maandag 24 december is de laatste kookdemonstratie.

F&H Team gaat Naar Assen

 


Het was een spektakel afgelopen weekend op het TT-circuit in Assen! Het F&H-raceteam heeft gebruik gemaakt van een volwaardige partner en sponsor lounge ofwel de Spectator. De Spectator biedt u de kans op ieder circuit de beste plaatsen te bemachtigen en tevens uw relaties in een state of the art hospitality unit te verwelkomen.

 

Lexus Hybride Experience Tour

Lexus Hybride Experience Tour

 

Lexus bedankt Diesel, de nieuwe generatie hybride auto’s staan startklaar om het stuur over te nemen. Met de nadruk op luxe en élégance showt Lexus de nieuwe hybride modellen door middel van de Hybride Experience Tour. Vanaf het zuidelijke Saint Tropez tot aan Biarritz aan de zeezijde helpen wij Lexus met de introductie van de nieuwe generatie Hybride auto’s. Houdt Lexus in de gaten voor de lancering van de nieuwe generatie Hybride auto’s van Lexus.

Samsung Galaxy Note9 roadshow

Vanaf 25 augustus ligt de nieuwe Samsung Note9 in de winkels. Daarnaast begint de Samsung Galaxy Note9 roadshow, die door het hele land zal trekken. Samsung wil op deze manier graag iets terugdoen voor de trouwe fans van de Note-serie. De Galaxy Note serie heeft zoveel trouwe fans dat Samsung heeft besloten bij de release van de Galaxy Note 9 iets extra’s te doen. Met deze roadshow gaan Samsung langs bij onze Note fans. Tegelijkertijd geeft men anderen de kans vrijblijvend kennis te maken met onze nieuwste high-end smartphone.Samsung heeft een dergelijke roadshow al meerdere malen tot stand gebracht. Roadshows zijn altijd bedoeld om de mensen kennis te laten maken met de nieuwe producten, zoals dat in 2017 in Keulen het geval was. De roadshow in Nederland is bedoeld om iets terug te doen voor de trouwe fans van de Note-serie, maar ook voor nieuw geïnteresseerden.

 

Voor de roadshow wordt dit jaar gebruik gemaakt van de Event Pop-Up Shop:
https://www.eventrent.nl/event_popup_shops_01_to_10
Caravana Bergenbier roadshow in Roemenië

 

Voor het tweede jaar op rij, rijdt de Spectator # 240 in Roemenië rond om bezoekers te laten proeven van coole koelervaringen! Bezoekers kunnen een koud Bergenbier biertje rechtstreeks uit de ijsbar halen, waar zij tevens de kans krijgen om op de natuur geïnspireerde verkoeling te ervaren via VR-expierences, echte Bergenbier-sterren te ontmoeten en coole games te spelen. Gedurende 40 dagen reed de Bergenbier Truck meer dan 5.000 kilometers om 17 verschillende steden te bezoeken.


TdF2018

 

Dit jaar neemt EventRent deel aan de Tour de France met nog meer trailers dan voorgaande jaren. Na France Televisions, NBC Sports, Radio Monte Carlo en ASO hebben ook RTBF en Eurosport de weg naar EventRent gevonden en verwelkomen we hen graag!


Voor RTBF creëerde EventRent een studiotrailer met een speciaal draaibaar interieur, dat de beschikbare ruimte verdeelt in vier afzonderlijke ruimten. Dankzij deze oplossing kunnen 16 RTBF crewleden gelijktijdig aan de slag.

 
Voor speciaal voor Eurosport bouwde EventRent een nieuwe MobileStudio met maar liefst drie verdiepingen. Vanuit deze unieke trailer brengt Eurosport live verslag tijdens de Tour de France voor meerdere landen tegelijk. De studio op de tweede verdieping biedt een uniek bijna 360º uitzicht en is voorzien van speciale zogenaamde Rosco-glaspanelen. Deze gepolariseerde ramen geven de mogelijkheid om met behulp van een speciale lens op de camera de lichtintensiteit in de studio te reguleren. Dit geeft Eurosport de flexibiliteit om op elke locatie de mooiste achtergrond voor de opnames te kiezen.

Huawei Tour de France Truckshow

Huawei heeft dit jaar het idee opgevat om hun eigen 'Tour de France' te organiseren. Tijdens de tour kunnen de gasten van Huawei in de truck praten met Huawei experts waarbij de laatste technologiën op gebied van producten, nnovaties en Vertical solutions besproken worden. Er zulen live demos te zien zijn, network product presentaties, IT, UC & C, data center, servers en cloud oplossingen. Huawei ziet er naar uit zijn gasten in deze speciale truck te verwelkomen.

Huawei 5G IS NU

Van april tot juli 2018 rijdt Huawei door meer dan 10 landen en doet ruim 40 Europese steden aan met de tailormade WEU 5G Roadshow waarbij zij het end-to-end portfolio aan haar klanten zal presenteren. Gedurende de events zal een speciaal ontwikkelde drone voorzien van een CPE en een 360 ° camera rondvliegen, welke het beeld vanuit de lucht streamt naar VR brillen zodat bezoekers van het event deze realtime verbinding live kunnen beleven.

 

 

TV Vlaanderen on the road with the EggStreamer
 
Coca-Cola X-mas Truck on tour

U heeft vast de Coca-Cola Kerst Truck op de televisie gezien… Dit is uw kans om hem in het echt te zien! EventRent gaat deze maand met deze welbekende truck op tour door heel Nederland. Dit is jouw kans om er mee op de foto te gaan en deze foto te delen met familie en vrienden. Kom in Kerstsferen en bezoek onze Kerst Tour!
Nieuws archief
Tour Concepting
Heeft u tailor-made wensen?
Wij hebben de ideeën
Tour Concepting
Tour Management
U heeft graag alles tot in de puntjes voor u geregeld?
Tour Management
Truck Management
De roadshow is waar het om gaat;
wij kleden uw project volledig aan.
Truck Management